Oamenii din viata noastra


Alexandru Grivei Blog, Blogging in Romania, Proiectia / miercuri, ianuarie 19th, 2011

Apropierea dintre oameni, prietenia, dreapta măsură, chibzuinţa şi dreptatea, iată ce leagă împreună cerul, pământul, pe zei şi pe oameni. – Socrate

In fiecare zi intalnim oameni noi. Pe unii ii intalnim in tramvai, pe altii la coada de la super-market, pe unii in benzinarie, in cafenea sau pe internet. Interactionam cu oameni, fara sa stim cum ii cheama, ce fac, de unde sunt sau unde se duc. Intalnim astazi pe cineva la benzinarie, plateste in fata noastra si peste cativa ani, poate va deveni colegul nostru, poate va fi seful nostru sau poate vecinul cel nou. Pe parcursul vietii cunoastem multi oameni, de unii dintre ei ne atasam si ii pastram in viata noastra pentru tot restul ei, de altii ne despartim pe parcurs, din diverse motive sau din unul singur, cum se realizeaza aceasta selectie? Nu stiu, cred ca arbitrar. Cred ca in functie de momentul in care intalnim pe cineva, de starea noastra din acel moment, de conditia noastra, alegem sa pastram sau nu persoana respectiva in viata noastra pentru totdeauna. Pe toti insa ii pastram in amintiri. Si, fata de toti, avem cate ceva de spus, absolut toti oamenii cu care am schimbat chiar si un „Buna ziua!” vor ramane in amintirea noastra.

Pentru mine exista oameni ce-mi vor fi prieteni toata viata, exista oameni pe care-i voi iubi tot timpul, orice mi-ar face si oricat m-ar supara, exista foste iubite pe care le voi purta in suflet pe tot parcursul calatoriei mele prin viata, acesti oameni exista pentru mine si vor face parte din sufletul meu mereu. Unii stiu asta, altii o vor afla pe parcurs. Toti acestia formeaza universul meu personal, locul meu de reculegere, mediul meu de viata. Indiferent de distanta sau de cum ne va imprastia viata, voi avea tot timpul in sufletul meu anumite persoane.

Oamenii din viata noastra, consider ca sunt o componenta determinanta pentru aspectul nostru, pentru designul calatoriei noastre. Indiferent de tipul lor, fie ca-i pastram pe tot drumul, fie ca ne despartim de ei, fie ca-i iubim sau stimam, oamenii din viata noastra ajung sa ne defineasca.

One Reply to “Oamenii din viata noastra”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *