Website Story


Alexandru Grivei Blog, Bucuresti interbelic, Filme / miercuri, februarie 9th, 2011

Bucuresti, noapte, curve, cazinouri, alcool

Filmul Website Story al lui Dan Chisu este un film reusit din toate punctele de vedere. Actorii sunt alesi bine si joaca bine, decorul prezinta perfect realitatea, mesajul este dur, puternic si intepator. Totul este sa si ajunga la cine trebuie! Intr-adevar, Bucurestiul noaptea se transforma! Ies din casa smecherii, camatarii, traficantii, toate soiurile de delicventi cu putinta. Apar tantosi, imbracati frumos cu haine scumpe cumparate de la Milano (via Ciordelli), tureaza nervos motoarele bolizilor, de parca s-ar grabi undeva, ceasurile (Hublot SH) le poarta ostentativ, telefoanele (Vertu) stau peste portofel (Louis Vuitton), tot ostentativ. In primele ore ale noptii incep sa populeze cafenelele bistro din centru (Decebal sau Dorobanti – Nu! Beller e pentru pustani!), pregatiti sa plateasca sute de lei pe ceaiuri, cafele si fripturi (pretul mediu al unei fripturi de vita cu garnitura, foccacia, un pahar de vin, un espresso si o apa plata este echivalent cu 25% din salariul minim pe economie). Bineinteles, trabucul Cohiba No.5 este si el prezent! Mai tarziu, care pe unde prefera, unii la cazino, altii la bordel, altii la „ture de oras”, altii prin cluburi…si tot asa, se roiesc pana dimineata, cand romantic asteapta rasaritul soarelui, in Bucuresti.

Nu  sunt descrieri ironice, sunt realitati! Nu sunt invidios pe ceasurile, masinile sau hainele lor, nu de asta spun ca au proveniente cel putin indoieltnice, stiu sigur ca-i asa! Ca sa fiu corect pe deplin, 80% din ei se incadreaza in descrierea mea. Fetele care apar in aceste anturaje? Nu vreau sa intru in discutia asta, spun doar atat, se completeaza cu baietii

Bucurestiul noaptea se schimba! O parte din el se transforma intr-un oras degenerat, populat de degenerati! Cunosc si am vazut cazuri de adolescenti si adolescente furati de acest mediu, pierduti in el, din pacate! Filmul lui Chisu reflecta realitatea actuala a orasului, contrastele existente si descrie perfect mediile reale din Bucuresti. Parerea mea este ca aceste film ar trebui vazut de toti parintii cu copii de peste 14 ani, ca o lectie despre realitatea din orasul farmaciilor, bancilor, cazinourilor, curvelor si alcoolului!

2 Replies to “Website Story”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *