Seriale


Alexandru Grivei Blog, Filme / luni, martie 7th, 2011

Cele mai bune seriale vechi

Exista o obsesie generala cu serialele astea. Toata lumea se uita la seriale, torrenturile bubuie de downloaduri, televiziunile nu stiu ce seriale sa mai cumpere, peste tot auzi vorbindu-se despre seriale. Parca in ultimii ani apar mai multe seriale decat apareau inainte. Cunosc oameni care se uita la cate trei-patru episoade deodata dintr-un serial. E foc automat! A disparut placerea aia de a te uita la cate un episod pe saptamana. Imi aduc aminte cum am vazut prima data Seinfeld, il dadeau la ProTV, era vinerea seara la ora 22, cate un episod pe saptamana…As vrea sa revad niste seriale vechi si, rasfoind netul in cautarea lor, m-am gandit sa fac un top al celor mai misto seriale, pe care le-as revedea oricand cu placere.

1. Seinfeld 2. MASH 3. Beverly Hills 4. Maddie and David 5. Friends 6. Midnight killer 7. The Imortal 8. Quantum Leap 9. Twin Peacks 10. E.R.

9 Replies to “Seriale”

 1. 1. Maddie and David sau Maddie si David nu exista , serialul se numeste de fapt Moonlighting si are o melodie de generic superba (il am si eu pe HDD acum si cred ca am sa incep sa il revad)
  2. Esti sigur ca The Imortal nu e de fapt The Highlander pt. ca The Imortal din ani 70 de 16 episoade pe cand Highlander are 119 episoade si a rulat intre 92 si 98.

  Sa nu uitam si de alte seriale ca The A Team, KITT , Viper, Married with children, The X files sau La piovra, poate mai sunt si altele pe care nu mi-le mai amintesc.

  http://www.youtube.com/watch?v=3QTVtAsVrEg&feature=related

  1. Ai dreptate! dar mi-e lene sa mai modific in articol 🙂 oricum s-a inteles la ce ma refeream, plus de asta, cati stiu serialul cu bruce willis si cybil shepard drept maddie si david si cati drept moonlight?

   da, si cele enuntate de tine pot face parte din lista…chiar as adauga si dallas sau la limita imposibilului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *