Fericire si atat.


Alexandru Grivei Blog, Blogging in Romania / sâmbătă, august 13th, 2011

Despre fericire am scris in ianuarie 2010.

Omul isi calauzeste drumul vietii in cautarea fericirii. E dreptul fiecaruia sa fie fericit, e dreptul fiecaruia sa caute si e dreptul fiecaruia sa spere. Fericirea nu este ceva ce se cauta, ci doar ceva ce se gaseste. Aceasta cred ca este marea eroare: cautarea fericirii este gresit, gasirea fericirii este corect. Da, logica spune ca nu poti gasi ceva ceea ce nu cauti, eventual poti intalni dar nu gasi. Insa, fericirea nu tine de logica, asa cum nici iubirea nu tine de logica. Amandoua, fericirea si iubirea, merg mana-n mana si, niciuna nici alta nu trebuie cautate, ci doar gasite.

Fericirea este atunci cand faci pe altii fericiti. Fericirea este o clipa, o clipa in care gestul tau a contat. Fericirea este altruism. Fericirea este iubire. Si, de fapt, fericirea este fericire si atat. La fel ca si iubirea, fericirea nu are definitie, pentru cele doua nu s-au inventat cuvintele pentru a putea fi explicate…si e foarte bine asa.

3 Replies to “Fericire si atat.”

  1. dragostea e ceva care te face sa simti fiori pana in varful dgeetelor atunci cand persoana pe care o iubesti te priveste, sau te atinge, atunci cand nu esti langa ea sa iti doresti sa fii alaturi , dar faza e ca eu nu mai cred in dragoste nu mai vreau dragoste la prima vedere sau . ma rog eu nu mai vreau dragoste, cum sa ma exprim, nu mai vreau acel ceva care se numeste dragoste, adica dragoste de 16 17 18 19 20 de ani nu mai cred in asa ceva. pentru mine respectul persoanei cu care esti , intelegerea; defapt respectul reciproc, intelegerea conteaza mai mult decat iubirea si asta dureaza mai mult decat iubirea, si totul e mai linistit si poti simtii fericirea, o fericire si o stare de bine, care te umple, nu caut iubirea caut un suflet cu care sa ma inteleg si sa ma inteleaga sa tina la mine sa tin la el si sa ne fie bine impreuna, iubirea . e inselatoate si urata . nu simti ca traiesi nu simti cum iti trec anii si nu faci nimic, nu vreau asta nu vreau sa imi pierd anii si sa ma trezesc ca totul a fost in zadar. si ca am alergat dupa o iluzie.

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *