Pokerul online


Alexandru Grivei Blog, Amintiri si omagii, Blogging in Romania, Bucuresti, de la Prieteni, Magazine online, Social Media Romania / vineri, octombrie 5th, 2012
jocul de poker
Poker, vineri seara, cu prietenii

E bine sau rau sa joci poker online?

Acest articol nu este despre daca este bine sau rau sa joci poker in general. Asadar nu vom realiza o dezbatere etica sau sociala in jurul jocului de noroc. Vreau sa incerc sa atribui puncte forte si puncte slabe jocului de poker online. Diferenta fata de jocul clasic, live, avantajele dar si dezavantajele jocului din spatele calculatorului.

Epoca digitala s-a dezvoltat rapid, chiar exponential si o data cu ea toate nevoile si placerile noastre incep sa aiba un corespondent digital. Socializarea s-a mutat usor, usor online. O ramura principala a socializarii este reprezentata de jocurile de societate. Pokerul, cel putin varianta sa moderna, si anume Texas Holdem, este digerat de opinia publica mai degraba ca un joc de societate decat unul de noroc. Pentru a juca poker online exista toate posibilitatiile, se poate juca chiar si de pe telefonul mobil. Ofertele speciale de afiliere la site-uri de poker online sunt magulitoare, se ofera nenumarate bonusuri si premii. PartyPoker, de exemplu ofera pana la 600$ bonus pentru cine se inregistreaza ca si jucator pe platforma lor.

Genul asta de digitalizare a placerilor confera multe avantaje, printre care principalul ar fi comoditatea. Revenind totusi la subiectul articolului, daca este bine sau nu sa jucam poker online, vreau sa punctez o parte dintre abilitatiile pe care le dezvolta jocul de poker. Atentia la detalii, studierea adversarului a ticurilor si obiceiurilor acestuia, studierea comportamentului in diverse situatii, aceasta este o abilitate anulata de jocul online. La fel ca si abilitatea de a improviza. La masa de poker live, deseori jucatorul este in situatia de a improviza, de a incerca un truc sau o cale de a castiga timp sau informatii de la adversar. In principiu, majoritatea abilitatiilor ce necesita imaginatie sau creativitate sunt anulate de pokerul online.

Pare totusi mai placut sa te strangi cu prietenii, intr-o vineri seara la un joc de poker live sau sa particip la un turneu de poker live intr-un casino, decat sa joci online, nu? Sau ma insel?

Cosmin InProba Shayna DailyGossip

 

5 Replies to “Pokerul online”

    1. Buna ziua, va multumesc pentru vizita. Momentan acest blog este in reconstructie, la fel si blogroll-ul asa ca momentan nu mai fac link exchange cu nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *