Discovery vs. RCS


Alexandru Grivei Blog, Blogging in Romania, Carti, Comunicare online, Magazine online, Romania si romanii, Social Media Romania / duminică, noiembrie 25th, 2012
Discovery si RCS

RCS va scoate din grila sa de programe posturile Discovery

Stire terifianta. Ce ne facem? Cum mai putem noi merge seara la culcare?

E adevarat, mayasii au avut dreptate.

Am vrut sa fac un titlu H2 de tipul:

SENZATIONAL! SPUNE NU ABUZULUI! AG ITI DA DISCOVERY INAPOI! AG LUPTA CU RCS PENTRU TINE! 🙂

Acum sincer, daca esti genul caruia ii plac documentarele se presupune ca ai o oarecare inteligenta. Si daca e asa, pai nu gasesti solutii mai bune decat Discovery? Pai chiar trebuie sa fraternizam atat de vehement cu Discovery? Like-ul pe Facebook a devenit ca spalatul pe dinti(„sort of„). Consider ca nici 25% din like-urile primite de Discovery sunt reale, insa comentariile, parerile exprimate sunt.

Am citit despre aceasta batalie aici si aici. Eu unul nu ma uit la Discovery, nu-mi place sa urmaresc documentare. Asa ca nu ma influenteaza cu absolut nimic. Voi ce parere aveti?

Questioare Alina Shayna Anda Cosmin Daily Zina

7 Replies to “Discovery vs. RCS”

 1. Eu sunt de părere că trebuie să lași omul să aleagă, că doar el plătește. Iar când a ales rcs-ul ăsta (pe care eu nu dau doi bani din mai multe motive), avea în grilă Discovery, deci nu e corect ca acum să fie scos. Mai sunt și alte aspecte, dar nu e locul și timpul să le aduc în discuție.

 2. Pretenas, deci… hmm… gresesti!

  Abuzul nu este ca RCS scoate Discovery din motive obiective. Abuzul este ca de 3 luni RDS a lansat 2 canale de documentare proprii (Digi Life si Digi World) si deoarece posturile Discovery sunt concurente cu acestea ei decid sa le scoata abuziv pentru a obtine monopol pe acest segment.

  RDS + MEDIA PRO + VOYO trebuie sa moara.

  PS. Poate faci si un articol legat de intelegerea facuta de vplay cu trustul media pro.

  ARGUMENTE:
  1. pe vplay nu mai poti sa vezi niciun serial care este pe voyo (seinfeld, merlin, spartacus);
  2. vplay a inceput sa puna reclame pe site (ceea ce inseamna ca primesc bani in niste conturi, ceea ce inseamna ca nu se mai ascund de „legea martiala”);
  3. toate aceste lucruri au fost realizate deoarece handicapatii de la rds au blocat atunci vplay (celebrul scandal) la cererea mediapro, voyo.

  punk->out

  1. E posibil sa gresesc, insa eu nu vad ca pe o solutie sa insistam pe langa RCS sa pastree Discovery in grila. Solutia este sa reziliezi contractul si sa alegi alt operator. Cand vor avea o scadere de 20% in incasari in prima luna fara Discovery, vor fi ei cei constransi. Nu sunt absolut deloc de acord cu atitudinea astea in care ceri unui furnizor un serviciu, el face figuri, tu devi vehement si in final furniorul face oricum ce vrea, pentru ca se considera imbatabil.

 3. Sunt groaznici astia de la RDS! Nu se poate sa scoate discovery, acum serios, chiar nu ai cum. ca sa ce? sa bage ce canale? alea ale lor unguresti?
  Mai bine cu greci de la dolce(romtelecom) decat cu rcs&rds&digi.
  Este un abuz pe care ei ii fac din lipsa de reactie a populatiei, in alta tara lumea zice pa la rcs si se muta la alt operator.
  Asta este singura solutie si cea mai corecta intr-o tara europeana in 2012, renunti si gata.
  Dar aici intervine o alta discutie legata de birocratie si de incalcarea dreptului consumatorului, in tarile europene nu se semneaza contract de un an sau doi ani etc cum este la noi, platesti luna in curs si anunti ca te muti si gata, nu te obliga nimeni la un serviciu pe care nu-l mia vrei sau nu mai poti sa ti-l permiti.
  Acum serios ce are RCS? liga lui mitica… sa te …. pe liga noastra de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *