Hai sa insistam putin pe subiect


Alexandru Grivei Blog, Amintiri si omagii, Blogging in Romania, Comunicare online, Magazine online, Romania si romanii, Social Media Romania / luni, decembrie 3rd, 2012

E bine sau e rau in Romania?

Pana la urma la intrebarea asta se reduce totul. Indiferent de ce placeri, nostalgii sau bucurii iti ofera Romania, in final te gandesti daca iti e sau nu bine in aceasta tara. Plecand de la argumentele prietenului meu, argumente pertinente si solide si ponderand cu experienta mea norvegiana (am locuit 6 luni in Norvegia) am ajuns intr-un punct mort. Nu-mi dau seama daca mutatul din Romania reprezinta intr-adevar o solutie viabila. Practic, mai toti cei ce-si doresc aceasta schimbare nu sunt nemultumiti de tara ci de locuitorii ei, printre care firesc se numara si ei.

Asadar, cu totii cred ca putem admite ca Romania este o tara cu foarte mult potential, o tara destul de bogata din punct de vedere al resurselor, cu o clima bunicica si cu ceva istorie si traditie frumoasa. Mie unul imi place Romania la nebunie!

De ce sa ne mutam din Romania?

Pentru ca este populata de oameni care nu ne convin? Asta nu inteleg, noi nu populam aceeasi tara? De ce lasam influentele proaste sa domine? Cum putem schimba ceva?

Propun sa cautam impreuna raspunsuri la intrebarile astea si, daca dintre noi reusim sa ne strangem cativa mai interesati de subiect, hai sa demaram un proiect de constientizare a potentialului Romaniei si de perfectionare a mentalitaii colective. Stiu ca suna complicat si greu de facut, insa lucrurile mari incep dintr-o joaca si, poate joaca asta va conduce la ceva notabil.

Ce ziceti?

Ana Alina Cabral Vladimir Teo Ionut Chinezu Groparu Shayna Zina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *