Anul Apocalipsei


Alexandru Grivei Blog, Blogging in Romania, Bucuresti, Comunicare online, Magazine online, Romania si romanii, Social Media Romania / duminic─â, decembrie 30th, 2012

aurora_borealaDecembrie 2012 si marea seceta

In ultimele 24 de zile am avut cel putin 30 de subiecte de articole, insa nu am avut timp sau dispozitia necesara pentru a le lucra. De fiecare data, uitandu-ma in urma, privesc cu regret toate subiectele ratate, toate ideile neaplicate si inchise in prafuitul sertar al „to do-urilor”. Ultimele zile ale anului sunt in general dedicate odihnei, vizitelor, schiului, spritului, sarbatoririi. Totusi, inevitabil, cred ca toti, indiferent de ceea ce facem in aceste zile, ne gandim la anul ce a trecut, la realizari, la esecuri, la planuri pentru noul an. In sensul acestor ganduri, pe care le am si eu, imi propun pentru anul 2013 o serie de „task-uri” in ceea ce priveste acest blog, „task-uri” ce la voi insirui chiar aici: 1. Sa scriu minim 20 de articole pe luna , 2. Sa instalez o tema personalizata ­čÖé , 3. Sa fac blogul asta sa arate civilizat si sa nu-mi fie rusine sa spun ca lucrez pentru o agentie de marketing online ­čÖé Sunt doar 3 chestii! Or fi greu de indeplinit?

Recenzie 2012, ultimul an…pentru Mayasi

In 2012 s-au intamplat multe lucruri notabile, pe plan politic, sportiv, cultural, multe evenimente „de prima pagina”, insa cel mai important eveniment ar fi putut fi sfarsitul lumii. Speculatia calendarului Mayas, mediatizata si promovata, a facut ca ziua de 21 Decembrie 2012 sa fie una…cel putin interesanta. Eu cunosc┬ámacar o persoana care si-a facut provizii de conserve in vederea intampinarii vreunei crize de mancare, criza ce┬átrebuia sa apara probabil in urma vreunei catastrofe naturale. Toata aceasta febra legata de Apoclipsa m-a facut sa ma intreb, de ce ai vrea sa supravietuiesti Apocalipsei?

In penultima zi a anului 2012, va urez un an 2013 fericit, sanatos si plin de impliniri! La multi ani!

Vienela Ana Cosmin Cabral Arhi Alina Chinezu Vladimir Andi

One Reply to “Anul Apocalipsei”

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *