Un nou magazin online


Blogging in Romania, Bucuresti, Comunicare online, Magazine online, Social Media Romania, Stiri Romania / joi, august 15th, 2013

ladycorner-lansare1Astazi s-a lansat ladycorner.ro

Multi cred ca piata de online din Romania incepe sa se aglomereze foarte mult. E adevarat ca in ultimii doi ani magazinele online apar ca si ciupercile dupa ploaie. Aceasta crestere cantitativa este bazat foarte mult pe cresterea vanzarilor in segmentul de online. Uitati-va la ciferele raportate de principalii jucatori, cum ar fi emag sau fashiondays si va veti convinge.

Un studiu facut de Paypal spune ca pana in 2018 cifra de afaceri in comertul online va creste de pana la 3 ori. Incurajator, nu?

Astazi am pus si eu putin umarul la lansarea unui magazin online. Se numeste Ladycorner.ro si isi propune sa stranga intr-un singur loc (sau colt ­čÖé ), toate produsele pe care doamnele le procura de pe online. Va fi dificil, se va lovi de o concurenta acerba, insa eu cred in idee si o voi sustine. O data cu magazinul s-a lansat si blogul acestuia, menit sa vina in intampinarea nevoilor clientelor prin comunicare in timp real.

Voi ce parere aveti, are sanse sa-si faca loc in piata de online din Romania?

Inproba Tomata Vienela Simona

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *