Black Friday 2013 – ziua 1


Blogging in Romania, Comunicare online, Magazine online, Romania si romanii, Social Media Romania, Stiri Romania / vineri, noiembrie 22nd, 2013
Black Friday Romania
Black Friday Romania

Black Friday, Black Week sau Black Prices?

Eu stiu ca Black Friday sau Vinerea Neagra este o zi de vineri in care Americanii care au magazine fac reduceri pentru Americanii care cumpara produsele lor. Ca orice alta traditie sau inventie American si Black Friday s-a globalizat. Evident, a ajuns si in Romania si, precum site-urile de reduceri de tip Groupon, s-a transformat intr-o oportunitate pentru vanzatori de a umfla nejustficat preturile, ca mai apoi sa le reduca la normal si sa simuleze o mare reducere. Asta este parerea mea. Nicidecum nu cred ca Black Friday este un destocaj real al retailerilor, ci mai degraba un prilej de a-si rotunji veniturile.

Cine a facut reduceri reale de Black Friday?

Pai retaileri mari cu siguranta au facut, cum ar fi emag.ro , nu cred ca si-ar permite sa faca astfel de erori de marketing. Simulantii de reduceri sunt magazinele mici. Mi se pare interesant concursul propus de cei de la Ladycorner.ro, un fel de „joaca de-a Sherlock Holmes”. Este un concurs indraznet si totodata riscant. Riscant pentru ca, din orgoliu, vanitate sau frustrare, concurenta poate deteriora realitatea.

Voi ce parere aveti?

Tomata Vienela InProba Chinezu Daily Cabral

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *