Comunicare indirecta online


Alexandru Grivei Blog, Blogging in Romania, Comunicare online, Social Media Romania / duminică, decembrie 15th, 2013

Cum ii spui ca o iubesti fara sa ii vorbesti?

Fiind Duminica si ascultand colinde frumoase la radio, simt putin din caldura Sarbatorilor, putina melancolie si caldura. Mai de mult m-am indragostit si de atunci, ma tot indragostesc de acea persoana in fiecare zi. O enerveaza cand o bat la cap sa citeasca ce am mai scris pe blog, asa ca m-am gandit sa-i spun astazi ca o iubesc in cel mai indirect mod posibil, pentru ea.

Inainte de web 2.0, de Facebook si de toate celelalte unelte de socializare online, adica acum vreo 10 ani, daca vroiam sa transmitem un mesaj de dragoste indirect foloseam, spre exemplu o dedicatie la radio. Parerea mea personala este ca era mult mai romantic, mult mai uman as putea spune. Cum a spus si Chinezu in mai multe articole, e minunat ca exista era digitala, dar sa nu uitam ca e foarte bine sa bem o bere fata in fata sau sa mai scriem si cu stiloul din cand in cand.

Dedicatie online

Una dintre modalitatile de comunicare indirecta este prin muzica. Nu am posibilitatea sa compun vreo melodie, nici macar o poezie cat de cat civilizata nu cred ca sunt in stare sa compun, insa pot sa-i fac o dedicatie muzicala. Am sa-i dedic iubitei mele una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste muzicale:

Va recomand si articolul acesta, scris in Septembrie 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *