Concursul de Blogging luna Iulie


Alexandru Grivei Blog, Blogging in Romania, Internet Marketing, Magazine online / miercuri, iunie 25th, 2014

Ne pregatim de Concursul de Blogging din luna Iulie

Intr-unul dintre articolele inscrise in Concursul de Blogging de luna aceasta, Dana a venit cu o idee pe care o gasesc interesanta. In primul rand, multi bloggeri s-au plans de titlul impus pentru articole. Au dreptate! Insa a fost un titlu general, „Lenjeria mea de pat”, neprovocator. In articolul Danei am citit un exemplu de titlu, „Supertare la pat”, pe care il consider provocator. Indraznet, usor non-conformist, insa provocator. Consider ca ar fi o idee buna pentru concursul lunii Iulie.

Voi ce parere aveti?

Vienela Alina Dana Griska Jurnalul

14 Replies to “Concursul de Blogging luna Iulie”

 1. În primul rând, mulţumesc fiindcă mi se cere părerea.
  În al doilea rând, eu cred că titlul articolul n-ar trebui să fie impus.
  Iar în al treilea rând, cred că ar trebui să se schimbe modul de premiere. Adică premiul cel mare ar trebui să-l primească un articol ales de un juriu imparţial. Iar premiile de popularitate, dacă e musai să existe şi ele, trebuie să fie mai mici, fiindcă, hai să fim serioşi, ştim cu toţii cum se „câştigă” voturile la concursurile astea.
  Sper măcar ca, de data asta, să nu aibă cei mai mulţi prieteni votanţi autorul vreunei imbecilităţi. Pentru că aşa sunt promovate non-valorile, iar vina pentru curentul anti-advertoriale apărut relativ recent în blogosferă NU o poartă autorii articolelor proaste (şi cioara crede că puiul ei e frumos şi nimeni nu-i interzice să-l înscrie la concursuri de frumuseţe), ci sponsorii care le acceptă şi le premiază, încurajând oamenii lipsiţi de talent să-i dea înainte, în acelaşi stil.

 2. Şi mai e ceva: pe pagina de FB a sponsorului, articole participante la concurs se pierd printre alte chestii. Ar fi fost bine să fie toate grupate undeva, pentru cei care vin să citească şi dea like-uri. Acum, la o zi sau 2 după ce ai fost trecut acolo, nu te mai găseşte nimeni, în afara cazului când de milogeşti de prieteni să te laikuiască, dându-le tu adresa.
  Iar la articolele mai vechi, cititorii care ajung acolo sunt rugaţi să dea numai like dacă le place. La cele înscrise mai târziu, sunt rugaţi să dea şi share.
  În concluzie, organizarea lasă de dorit.

  Eu m-am înscris la concurs fiindcă-mi place să scriu, şi fiindcă mă enervează ăia care cică nu mai au loc de advertoriale. Dar am fost de la bun început sigur că n-am absolut nicio şansă să câştig unul dintre primele două premii, cu adevărat tentante. Pentru că n-am destui prieteni care să se-nghesuie la comentat şi la laikuit.

 3. Acum de exemplu eu nu mai vad pe pagina Lenjerii de pat multe din articolele participante, adica exact cele care au fost inscrise mai deveme. E ceva in neregula? Cred ca ar trebui verificat. Uite, de exemplu articolul de pe blogul Viziuni din viata, care imi amintesc ca stransese multe like-uri nu apare. ( nu mi-am amintit alt exemplu)

  1. Aceeasi problema a observat-o si Vienela, incercam sa o rezolvam, recunsc nu a fost o idee buna strangerea de like-uri pe pagina Lenjerii de pat Outlet, m-am gandit doar ca-i va ajuta si pe bloggeri un post pe o pagina de Facebook cu aproape 90k like-uri organice! 🙂

   1. La superblog, unde am participat asnul trecut, la o proba in care cateva articole trebuiau sa fie departajate pentru premiul cel mare s-a facut pe pagina sponsorului (delaco) o postare separata cu blogerii participanti si acolo s-au putut aduna like-urile. Zic asa, ca idee, poate se mai poate drege ceva. pe de alta parte ma mira ca apar la Lenjerii Outlet postari mai vechi decat articolele bloggerilor participanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *