Candy Crush tricks


Alexandru Grivei Blog, Blogging in Romania, Comunicare online / miercuri, iulie 2nd, 2014

Coduri si sfaturi pentru jucatorii de Candy Crush

Cel mai popular mod de a-ti petrece timpul liber in secolul XXI este jucandu-te Candy Crush. Cercetatorii din Tazmania au demonstrat ca jocul, dezvolta atat abilitatea de concentrare a omului cat si intelectul acestuia. Jucatorii de Candy Crush devenind unii dintre cei mai inteligenti oameni ai planetei.

Cum sa-ti faci vieti nelimitate la Candy Crush?

Unul dintre cele mai ravnite coduri, printre jucatorii de Candy Crush, este acela pentru vieti nelimitate. Codul iti ofera posibilitatea de a juca Candy Crush non-stop. Acest cod este disponibil doar pentru cei ce joaca pe platforma de socializare Facebook, mai multe detalii CLICK AICI

Update. Actorii serialului Tanar si nelinistit s-au hoatarat sa organizez un campionat de Candy Crush pe platoul de filmare.

6 Replies to “Candy Crush tricks”

  1. In primul rand, Alex, te rog sa scoti aceasta verificare (robot check) de la adaugarea unui comentariu, deoarece am gresit pana acum de 4 ori… eu stiu sa scrie nu sa socoteasca.

    Referitor la CC, eu nu m-am jucat acest joc si nici nu o sa ma joc. A incercat cineva de curand sa ma invete sa ma joc, insa nu reuseam decat cate 3 bile sa leg…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *