Ce le oferim doamnelor la inceput de primavara?


Alexandru Grivei Blog, Amintiri si omagii / joi, februarie 26th, 2015

Primul martisor oferit de mine

Tin minte si acum si nu voi uita niciodata primul meu martisor la scoala, in clasa 1. Eram atat de timorat in al doilea trimestru din clasa 1 si atat de speriat de ceea ce se intampla cu mine, de mersul zilnic la scola, de note, de invatatoare. Experimentul „martisor” mi s-a intiparit in minte cu forta unei stante care marcheaza stema pe monede. Mama mi-a pregatit in ziua precedenta martisoare pentru toate fetele din clasa, pentru invatatoare, chiar si pentru doamna de la secretariatul cancelariei. Am insistat, am folosit toate argumentele posibile, insa nu fost cu putinta sa o induplec. Asa ca, in imineata zilei de 1 Martie, cu ghiozdanul in spate si punguta cu martisoare in mana, am plecat spre scoala. Pe drum m-au incercat tot soiul de idei diabolice, sa ascund martisoarele undeva si sa nu le mai dau, sa le dau altui coleg sa le ofere el, atat de rusine imi era sa ma duc sa le ofer eu. In final, am ajuns la scoala si, cu maximul de curaj pe care il puteam strange, am oferit primul martisor. Reactia colegei careia i l-am oferit m-a surprins, a fost incantata fericita si dezinvolta, astfel mi-a dat incredere si imediat am inceput sa le ofer si celorlalte.

Traditia martisorului

Mai tarziu am crescut si am inteles cat de important si de frumos este inceputul primaverii respectand traditia martisorului, facand fericite femeile din jurul noastru si aratandu-le, prin acest gest, aprecierea fata de frumos. I-am multumit mamei mele pentru ca m-a invatat sa ma comport elegant cu femeile si ca a insistat atat de mult sa ofer primele martisoare si inca ii multumesc.

Anul asta ma gandeam sa imbin utilul cu placutul, asa incep oamenii sa gandeasca de la o vreme si sa ofer un pachet mai complex, un martisor si o lenjerie de pat. Ca tot incepe primavara si ar fi frumos sa redecoram patul cu un motiv floral, proaspat si frumos.

P.S. Nu am pus link catre magazinul online de lenjerii de pat de la care voi comanda, insa va zic atat: are oferta 1+1 gratis si in plus in perioada 1-8 martie am auzit ca va oferi si transportul gratuit, pentru orice comanda. Stiti voi care este singurul outlet de lenjerii de pat din Romania.

Vienela Dana Carmen Adelina

6 Replies to “Ce le oferim doamnelor la inceput de primavara?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *