Cum e posibil asa ceva?


Internet Marketing, Magazine online, Romania si romanii / joi, februarie 26th, 2015

In Romania comertul online se dezvolta

Tin minte anii 90 cand erau in floare chioscurile / buticurile de tabla si fier amplasate pe trotuare. In Bucuresti nu mai aveai loc sa mergi pe trotuar, cel putin in unele zone, cum ar fi intre cele doua statii de metrou de la Lujerului, pe vremea aia Armata Poporului. In vremurile acelea, in care primar al orasului era ori Halaicu ori Lis si in care legislatia, dar mai ales aplicarea ei erau o utopie, aceste chioscuri erau pline de fake-uri. Pline de incaltaminte adibas si mike sau chiar „adidas” si „nike”, fara nicio jena.

Intre timp…comertul a intrat intr-o noua era

Basescu in mandatul de primar a desfintat jegurile alea de chioscuri. Am intrat in UE si a inceput sa se aplice legea. Au aparut mall-urile si hypermarketurile. Si totusi, comertul online prospera si fake-urile se vand acum pe net. Pe niste site-uri care arata precum raposatele chiscuri sau pe imitatii de groupon. Intrati domnilor politisti de la economic, antifrauda sau cum vo-ti mai numi pe site-ul moda-haine.ro si spuneti-mi si mie, cum se poate ca un ceas Rolex sa coste 69 de lei?

Cat despre altii…

Mai sunt si magazine online care fac un business serios, din pacate sunt asimilati cu acesti tarabagii. Si daca tot dam exemple de tarabagii, in ultimele 6 luni au aparut cel putin 5 magazine online care imita, grosolan si fara scrupule, Lenjerii de Pat Outlet. Din pacate multi clienti sunt indusi in eroare, iar autoritatile nu fac nimic.

Asa ca va sfatuiesc sa nu cumparati de aici:

www.lenjeriidepatoutlet.com

www.lenjerii-outlet.com

www.pentru-pat.ro

P.S. dragilor mascarici care administrati astfel de site-uri, va veni o vreme cand politia isi va face treaba, momentan sunt ocupati cu politicienii. Si va mai veni o zi, cand veti merge la cursuri de seo si veti afla ca v-ati bucurat ca niste giboni de link-urile astea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *