PSD a câștigat alegerile parlamentare pentru că a meritat!


Romania si romanii, Stiri Romania / luni, decembrie 12th, 2016

PSD a câștigat alegerilePSD este cea mai buna opțiune pentru România

Mică recapitulare a evenimentelor din ultimele aproximativ 13 luni:

– PSD-istul Victor Ponta isi da demisia din funcția de premier in data de 4.11.2015, in urma protestelor din piața Universității, generate de tragedia de la Colectiv.

– PSD-situl Piedone isi da demisia pe 5.11.2015 (știu ca era in UNPR, dar totuși…) si este cercetat penal in dosarul tragediei de la Colectiv.

– Cioloș devine premier, PSD intra in opoziție.

– Vine Craciunul, revelionul si toată lumea se relaxează, începe anul 2016, DNA in forma maxima continua arestările si știrile senzaționale.

– In primăvara, pe 22 Aprilie 2016, PSD-istul Liviu Dragnea este CONDAMNAT definitiv la 1 an cu suspendare pentru fraudarea unor alegeri (referendumul in urma căruia președintele României a fost demis).

– Vine vara, continua forma buna a DNA-ului, începe presiunea pe Sebastian Ghiță (pot sa-i zic PSD-ist?).

– Lupta apriga la nivel mediatic intre justiție, organele de urmărire penală si politicieni continua. Pare sa fie totul pe viața si pe moarte, Ghiță lasa garda jos si lovește năprasnic (cucuveaua mov).

– Inca un PSD-ist lovit, pe 17.10.2016, Gabriel Oprea a fost pus oficial sub acuzare pentru omor din culpa. (da, știu, tot UNPR…).

– Si tot așa, da cand unul cand altul, pare ca nu se mai termina, pare ca ambele părți (DNA si politicienii) au resurse nelimitate. Totuși, iarna aduce ziua de 11 Decembrie 2016 si PSD câștiga zdrobitor alegerile.

Astăzi au apărut multe articole care oferă explicații politice, sociale, istorice pentru victoria PSD. In realitate lucrurile sunt simple, PSD a câștigat alegerile pentru ca a meritat. Au fost cei mai bine organizați, cei mai eficienti si le-au promis alegătorilor (aici poate interveni o mică discuție terminologică, cred ca alegător se numește omul cu drept de vot care prezintă potențial ridicat de a vota, nu cred ca ar trebui numiți toți oamenii cu drept de vot alegători) ceea ce aceștia isi doresc. Eu cunosc 3 persoane, din 3 categorii sociale diferite care au votat cu PSD: un antreprenor cinstit pe care l-au convins cu măsurile promise pentru microîntreprinderi, un funcționar public care-si dorește mărirea salariului si siguranța locului de munca si un intelectual (in adevăratul sens al cuvântului, cu cărți publicate si doctorat luat pe bune) care considera ca un partid social este ceea ce are România nevoie. Trei medii sociale diferite, trei oameni cu studii superioare, toți au votat cu PSD.

Pentru mine e clar, PSD a meritat sa câștige alegerile, in primul rand pentru ca știe ce-si doresc alegătorii din România.

Nu poate fi bine sau rau pentru populație, cu siguranța va fi si bine si rau, iar pentru binele mai mare numit România, imi doresc din toată inima un PSD care sa ofere stabilitate economică si politica, un PSD croit dupa modelul partidelor socialiste din nordul Europei. Un PSD care sa pedepsească drastic corupția si hoția, dar înainte de a pedepsi sa creeze condițiile necesare lipsei de nevoie a oamenilor de a fi corupți si de a fura.

Multi spun ca urmează 4 ani negri, cu o majoritatate parlamentara predispusă la hoție si subjugarea economiei libere, poate au dreptate. Eu cred ca urmează 4 ani așa cum au fost si cei 26 de pana acum, cu bune si cu rele, cu tranziție, cu eșecuri, încă 4 ani de construcție si modelare socială.

PSD este cea mai buna opțiune pentru România pentru ca romanii au ales PSD.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *