Proiectul Magazin Magic


Alexandru Grivei Blog, Magazine online / duminică, decembrie 10th, 2017

Primul magazin online caritabil din Romania

“Fiecare fapta bună este caritate. Adevărata avere a unui om în viaţa de apoi constă din lucrurile bune făcute pe această lume pentru semenii săi.” – Moliere

Magazin Magic este un proiect pe care mi l-am dorit intotdeauna si ma bucur ca pot participa si eu, cu putin, la indeplinirea sa. Stiu ca suna stereotipic sa pregatim o astfel de lansare tocmai in preajma Sarbatorilor de Craciun, insa asa a fost „timing-ul”. Pentru a incuraja stereotipia scriu acest articol scurt in care anunt ca magazinul online caritabil Magazin Magic este live, inca in faza beta, dar se pot incarca produse, se pot plasa comenzi si toata logistica pentru livrari este pusa la punct. Au fost adaugate deja primele 6 produse donate. O sa radeti, este vorba despre globuri si decoratiuni de Craciun! E Decembrie totusi, cu ce altceva sa incepem?

Voi reveni cu noutati despre acest proiect, pana atunci va invit sa-l vizitati, sa-i cititi povestea, care si ea este in faza Beta, si sa cumparati cu placere ce se vinde p-acolo!

P.S. Pregatim marea lansare pentru data de 13 sau 14 Decembrie, insa nu promit nimic 100%, depinde aceast alansare si de ceva factori exteriori vointei noastre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *